Fest med Paris Hilton

Spillprodusenten Gameloft har lenge vært blant de største innovatørene på mobilspillfronten. Nå har selskapet fått de eksklusive rettighetene til å lage mobilspill om og med linselusen Paris Hilton, og har dermed fått nok en godbit i stallen sammen med rettighetene til Rainbow Six og Splinter Cell.

Paris, som har fått kjendisstatus på bakgrunn av farens hotellimperium og uheldige hjemmevideoinnspillinger, er svært populær blant mange ungdommer. I løpet av de siste årene har superkjendisen vært med i alt fra TV-serier og filmer til snakkeshow og musikkvideoer.

I første omgang vil selskapet satse på titler dedikert til ungdommer og fans av Paris. Selskapet har selv uttalt at de deretter vil satse på mer spesifikke titler som rettes mer direkte mot menn eller kvinner, og dermed også tar for seg Hilton på forskjellig vis. Om det betyr at vi om et par måneder vil få se 'Paris Strip Poker' for menn, og 'Shop with Paris' for kvinner skal vi ikke spekulere i, men daglig leder i Gameloft, Michel Guillemot, ga klart inntrykk av at selskapet vil bruke samarbeidet med Paris for hva det er verdt.

Gameloft ville ikke avsløre tittelen eller handlingen i det første spillet, men ga klar beskjed om at Paris Hilton vil dukke opp på mobilen utpå sommeren.

(Kilder: Gameindustry, Gameloft)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen