Ferrari-modell fra Motorola

Motorola har nå lansert en spesiell Ferrari-utgave av flipp-telefonen i380. i380 er dermed den første telefonen i samarbeidet mellom Motorola og Pininfarina, som er designere av sportsbilene fra Ferrari og Maserati. Og telefonen bærer tydelig preg av det. Den er titaniumfarget, og linjene er nærmest identiske med dem man finner på en Ferrari.

I tillegg har i380 har fått en ekstra designfinesse. På utsiden av telefonen har man plassert en gjennomsiktig linse som lar deg titte rett inn i telefonens indre.

Av medfølgende tilbehør finner man lærveske og bordlader.

Noe annet som er spesielt (i Motorola-sammenheng), er at de har gått vekk fra egenutviklede iTap-ordboken, og istedenfor gått over til T9 i sin nye designtelefon. T9 er en ordbokstandard for mobiltelefoner de fleste andre produsenter har brukt til nå, med unntak av Motorola.

Selv om telefonen først og fremst skal være pen og se på, har den mye teknologi. Den stiller ikke bare med standardfunksjoner som Java og MMS. Motorola har også gjort plass for teknologi som GPS og Walkie-Talkie-funksjon (Push to Talk). Skjermen har dessuten er fargedybde på hele 65 000 farger. Man kan spille inn taleopptak, og telefonen har en innebygd høyttaler.

Telefonen skal være tilgjengelig i fjerde kvartal, og vil komme til å vil selges i begrenset mengde. Den skal være en eksklusiv limitid edition-utgave og kommer dessverre ikke til Norge. Dette blant annet fordi dette er iDEN-telefon, og dette nettet kun støttes i Amerika.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen