Fengslende farlig youtubevideo

Det er ikke alle videoer det passer seg å legge ut på Youtube. De fikk en amerikansk 16-åring bekreftet etter at han la ut en video på nettstedet.

Kastet baby gjennom rommet
Det er kanskje noen aktiviteter som ikke passer seg i det hele tatt. Tenåringen hadde sittet barnevakt for en åtte måneder gammel baby da han fikk ideen om å sette barnet på en oppblåsbar pute. Selv hoppet han på puten med det resultatet at ungen fløy tvers over rommet melder nyhetssiden 14 WFIE. Videoen av handlingen la han så ut på Youtube. På videoen kan du høre at gutten og en venn som filmer ler mens babyen gråter i panikk.


16-åringen syntes det var en god idé å sprette babyen gjennom rommet, og så legge ut videoen på Youtube.

Siktes for barnemishandling
En lærer fikk se videoen og ble forferdet over hendelsen. Hun kontaktet politiet som ikke var sene om å gripe fatt i gutten og arresterte han. Sheriffen i Lee County, hvor gutten bodde, er ikke i tvil om hva han synes om hendelsen.

- Dette kommer ikke til å bli morsomt når dommeren er ferdig med han. Han kommer til å tenke seg om en ekstra gang neste gang om hvor morsomt dette var, sier Sheriff Harold Breeden, ifølge 14 News.

16-åringen vil bli siktet for barnemishandling for hendelsen. Google har for lengst trukket videoen vekk fra Youtube.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen