Fem unyttige nettspill

Uken er nå godt i gang og ute blir det ikke akkurat lysere.

For å gi deg en bedre start på dagen har vi derfor funnet frem fem unyttige tidstyver.

Les også:
Ti morsomme nettspill
.
Politiker viste porno for skoleklasse
.
Gi maskinen din nytt design
.

Gi meg friksjon
Først ut er spillet "Gimme friction baby". Oppdraget her er meget enkelt. Du skal skyte ut baller, de skal ikke komme tilbake til deg. Høres enkelt ut kanskje, men det er det slett ikke.


Her krever det litt tålmodighet for å komme langt, men et lite hint skal du få på veien. Ikke prøv å sanke poeng, la de komme av seg selv.

Finn veien
Pathfinder
imponerer ikke grafikkmessig, men gir noen minutter med moro i det minste. Her må du være stødig på musearmen for å få romskipet trygt fremover. En tur ut i galaksen gjør enorm skade.


Touchpad er ikke veldig effektivt i dette spillet lærte vi fort.

Skyt zombier
Deanimator er et velkjent spill for mange. Her skal du skyte zombiene før de kommer frem og tar deg. Meget bra øvelse om du straks skal på styremøte, eller om sjefen har gitt deg kjeft.


Idiotisk slåsskampEpic fighter har vel noe av den dårligste grafikken vi har sett på lenge. Det er heller ikke særlig avhengighetsskapende. Men det er enkelt og kjapt, så om du vil ha en liten slåsskamp før morgenmøte så er dette noe for deg.


Hvor høyt klarer du?
Thor Towers er derimot et litt mer krevende spill. Det kan også bli litt mer avhengighetsskapende. Her skal du rett og slett bygge så høyt du bare klarer uten at blokkene faller ned.


Hvis du får sparken på grunn av for mye bygging kan du kanskje heller søke jobb som entreprenør. Erfaring vil du jo ha masser av.

Med dette ønsker vi en fortsatt god dag.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen