Fem nye produkter fra Think Tank

Think Tank har lansert fem nye produkter som hjelpe en travel fotograf i en hektisk hverdag. De nye produktene er en batteriholder, en passholder, ID-mappe med nakkestropp, en liten reiseveske og en litt større reiseveske.

Les også: Think Tank tenker nytt

Den nye batteriholderen har plass til 8 AA-batterier, og brettes slik at batteriene ligger over hverandre for å ta minst mulig plass. Bruker man oppladbare batterier, har de en tendens til å forsvinne ned i sekken og bli borte, så en slik veske kan være praktisk om du bruker AA-batterier når du er på farten. Størrelsen på batteriholderen er 7,6 x 7,6 x 1.3cm.

Det neste produktet er en passholder til vanlige pass. Den er av lær og er formet som en lommebok. I holderen er det plass til pass, flybillett, identifikasjon og kredittkort, så i praksis kan den brukes som lommebok om du ikke har de helt store kravene til mye plass og mynter. Størrelsen på passholderen er 9,7 x 14 x 1,3cm.

Les også: Think Tanks nye skuldervesker

ThinkTanks nye batteriveske, med plass til 8 AA-batterier.
Think Tanks nye batteriveske, med plass til 8 AA-batterier.

ID-mappen er beregnet på pressefolk. Den er en liten mappe som kan henges rundt halsen, med gjennomsiktig plast på forsiden slik at man kan bruke den til å vise akkreditering eller ID. Den har også plass til en telefon eller notisblokk med penn. Størrelsen på mappen er 14,5 x 17,8 x 0,8cm.

Les også: TEST: Think Tank Speed Racer

De to siste produktene er to reisevesker. Den ene er beregnet på klær, og har plass til ca ett skift. Den er laget for at klærne skal holde formen i en bag, og ikke bli krøllete eller samlet sammen i en krok. Den andre vesken er litt mindre, og er i bunn og grunn en toalettmappe. Størrelsen på den største reisevesken er 29,2 x 39,4 x 7,6cm ,og den minste reisevesken er 17 x 25,4 x 6,4cm.

Alle veskene er lansert, og vil bli tilgjengelig i norske butikker ganske snart. Prisen på produktene strekker seg fra 10 til 25 amerikanske dollar, eller ca 60 til 140 norske kroner. Man må plusse på moms, så litt dyrere blir den norske prisen.

Vil du se bilder av de nye produktene eller ønsker å vite mer, kan du sjekke ut Think Tanks hjemmeside.

Kilder:
www.photographyblog.com
www.thinktankphoto.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen