Fem nye fra Samsung

Samsung har de siste to årene vokst enormt i det europeiske markedet etter suksessmodellen T100, som solgte over 6 millioner telefoner på verdensbasis. Dermed har de kommet et skritt nærmere den ambiøse målsetningen om å bli verden største mobilprodusent.

Selskapet har hittil satset enelukkende på design og kvalitet, i motsetning til andre produsenters fokus på de tre klassiske markeds-segmentene lavpris, mid-end og proff. De fem modellene fra dagens pressetreff viser at de ønsker å opprettholde denne strategien.


Samsungs produkstsjef i Norge, Arne K. Annaniassen

Fremover vil selskapet satse på massiv markedsføring, hvor flere forskjellige elementer skal løfte Samsungs profil som design- og kvalitetsprodusent. Et av disse er allerede velkjent og går ut på å plassere Samsungs telefoner i Matrix-trilogiens to siste filmer, Reloaded og Revolution. Et annet mer kontroversiellt utspill er Samsung Star, som er en musikkonkurranse hvor interesserte kan kompetere om en platekontrakt og hvor de blir vurdert av en jury samt blir stemt på av publikum via tekstmeldinger.

Samsung E700 - selskapets nye moteccesoir

Det siste kan minne om Nokia Game, som går av stabelen hvert år, og kalles Samsung Mobile Challenge. Mobilspillet foregår over en viss tidsperiode og spillerene kan i denne perioden laste opp resultatene sine via WAP til Samsung. Den sammenlagte vinneren får en sponset tur for to til OL i Athen i 2004.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen