Fem gode gratis skytespill

Helgen kan brukes til mye.

Du kan gå tur, pusse opp, gå på kino og annet.

Her er derimot fem helt gratis skytespill om du ikke skulle ha lyst til noen av aktivitetene nevnt over.

Les også:
Fem flotte flashspill
.
Fem fantastiske flashspill
.
Fem unyttige nettspill
.

Mens vi venter på GTA
Det er nettsiden gta4.ws som har satt opp listen med disse spillene. De mener dette er ypperlig underholdning mens du venter på at neste del av GTA-serien skal lanseres.

Og ikke fortvil, her er det mye moro, faktisk litt for mye.

Americas Army
Dette er spillet som det amerikanske militæret spesialutviklet for å rekrutere ny kanonføde. Hvor mange nye rekrutter de har fått på grunn av spillet er usikkert.

Trolig veldig få for de fleste blir trolig for opphengt i spillet til at de har tid til å verve seg for virkelig tjeneste. I spillet spiller du enten terrorist eller anti-terror styrke og skal fyre løs på andre spillere via nett. Det eneste aberet er at du må gjennom en lengre opplæring før du kan gå ut i kamp. Opplæringen er meget reell og testene er vriene for den som er utålmodig. Dette kan nok ta motet fra noen, men nettet kan alltids hjelpe deg om du sitter fast.


Spillet er blant mange fans rangert som det absolutt beste online skytespillet, selv etter at Battlefield 2 kom. Om dette stemmer skal jeg ikke uttale meg om, men gratis er det uansett.

Warsow
Warsow er online-spillet for deg som ikke fikk nok av Quake. Basert på samme spillmotor som Quake 2 gir det opplagt mye av den samme opplevelsen som den originale klassikeren, sett bort fra at grafikken er noe annerledes. Her er det griser som skal brennes.


Fordelen er at dette spillet er videreutviklet av spillere selv og skal derfor muligens være enda bedre enn sitt forbilde.

Muligheten for å trene seg opp, og bli ekspert i specialmoves, er i hvert fall til stede. So go ahead, frag some!

Wild Metal

I Wild Metal skal du kjøre tanks av diverse utgaver og bekjempe den mekaniserte hæren som forsøker overta planeten. Spillet har et enormt landskap og gir store muligheter til frihet. Anmeldelser av dette rockstarspillet da det originalt ble lansert  var derimot ikke veldig begeistret.


Et stort pluss er at du på samme side kan laste ned de to første spillene i GTA-serien helt gratis. Disse skal du absolutt ikke kimse av.

Afterburner 3D
Her er flysimulatoren som skal ta deg til skyene, samtidig som du plaffer løs på det du måtte ønske. Flight Simulator var i sin tid kanskje imponerende, dette spillet er derimot gøy.


Denne gratis versjonen er skapt av personer som forelsket seg i det originale Sega spillet. Her er det kjærlighet involvert altså, og en del air-to-air missiles.

Wolfenstein Enemy Territory

Dette spillet er kanskje et av de beste online-skytespillene som fins. At det er gratis må kanskje karakteriseres som manna fra himmelen. Det skal innrømmes at det har gått med noen timer på dette spillet.

I spillet er du enten tysker eller amerikaner og må velge hva slags type soldat du skal være, medic, engineer, vanlig soldat eller løytnant, alle med forskjellige egenskaper.


Å grille fienden med flammekaster er kanskje perverst, men veldig morsomt. Bare husk at du har oppdrag å utføre. Samarbeid kan være smart.

Kos deg, men husk at det er nok en arbeidsuke rett rundt hjørnet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen