Fem fra Motorola

Ifølge en pressemelding fra Motorola er siste tilskudd til Motorolas vår/sommer portefølje 2004 dette:

Motorola V80 kommunikator
Motorola V80, med roterbar skjerm som dekker tastene.
* Den nyskapende Motorola V80 utfordrer de tradisjonelle telefonene med sitt elegante, sorte design, roterende cover og innebygde VGA-kamera. Med et fingerknips åpnes telefonen og ved å vri dekselet gjøres telefonen om til et one-touch kamera. Med sin lekre design, integrerte antenne og fargeskjerm er Motorola V80 ideell for trendsetteren. Telefonen har integrert Bluetooth.

* I Motorola V220 har man klart å kombinere kvalitet, stil, styrke og økonomi. Telefonen er dermed ideell for den fornuftige bruker som alltid er på farten. Motorola V220 har integrert VGA-kamera, mulighet for å sende bilder, GSM/tri-band-teknologi og stor fargeskjerm.

MotorolaV180
Motorola V180

* Den tredje modellen som kommer denne våren er Motorola V180. Denne telefonen er beregnet for alle de som ønsker en fancy telefon til en fornuftig pris. Motorola V180 har blant annet musikalske ringetoner og underholdende spill, alt innpakket i et brukervennlig skjellformet design.

* Motorola V600 Black kommer i et begrenset opplag. Stikkordet her er minimalisme. Helt siden Coco Chanel introduserte LBD i 1926, har sort vært en gjennomgangstone for evig glamour. Motorola V600 Black har quad-band og et avansert kamera. Her kan du knipse i vei og sende til familie og venner eller legge inn egne bilder som skjermsparer. Telefonen har også MP3 ringetoner og høykvalitets høyttalere.

* Som siste ledd i utviklingen av Motorolas Bluetooth-portefølje, lanseres HS820 Bluetooth Headset. Med dette headsettet får man trådløs kommunikasjon til en overkommelig pris. Designet er surfboard-inspirert, og kan brukes opptil 10 meter fra telefonen. Med sin ergonomiske design kan headsettet enkelt tilpasset det høyre eller venstre øret.

Alle produktene ble lansert på Motorolas Art of The Mobile-utstilling i Krakow, som viste mobil kunst laget av lokale kunstnere. Polen er et raskt voksende marked i Europa og Krakow huser mange av de elegante, moderne og uavhengige kvalitetene som kjennetegner Motorolas telefoner.
De nye produktene vil er beregnet klare for lansering i løpet av 2. kvartal 2004.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen