Fem filmer for helgen
Teknofil

Fem filmer for helgen

Endelig er arbeidsuka over og helgen står på planen. Hva er bedre en en liten humoristisk avslutning. Her er fem videoer du bør få med deg.

Hurra for kvinnene!
Kvinnedagen skal som seg hør og bør feires nå på søndag. Skam for den som ikke gir sin kone, mor eller kjæreste litt ekstra oppmerksomhet denne dagen. Men mens vi venter er denne filmen verdt en titt:


Røff reklame
Det er derimot ikke bare damer som kan slite litt med hvordan verden fungerer. Også vi menn kan støte på problemer som denne Dewalt-reklamen viser. Kanskje ikke overraskende at denne reklamen aldri kom på TV.


Søvnig hund
Å gå i søvne er ikke alltid morsomt. Hvem har vel ikke hørt om personer som har sovnet i sengen hjemme og våknet opp på en helt ukjent togstasjon kun iført pysjamas? Søvngjengeri blir heller ikke enklere om du er hund:


Ekte talenter
TV 2 driver for tiden og jakter på norske talenter. Dette betyr at hver fredag fylles skjermen din av særinger og folk som gjerne vil synge. Og det er så og si sikkert at en sanger går av med seieren til slutt. Personlig syns jeg det hadde vært langt bedre om noe sånt som dette dukket opp på scenen:


Tidenes bløff?
Helt til slutt har vi en riktig godbit. De som har fulgt med på nettet en stund har for lengst fått med seg nettsiden Collegehumor. Denne nettsiden består av humoristiske innslag skapt av nettsiden selv om med god hjelp av brukerne. Over en lengre tid har to av nettsidens skapere Amir og Streeter hatt en vennskapelig sak gående hvor de lurer hverandre. Det hele har tatt litt av da Streeter sendte Amir på en falsk Audition og nå sist da Amir fikk satt opp et falskt frieri på vegne av Streeter under en større amerikansk baseballkamp. Hverken kjæresten eller Streeter ble spesielt fornøyd.

Nå, over et år etter, tar Streeter endelig igjen, og det gjør han grundig:


Her kan du se hele rekken med bløffer disse to har utført mot hverandre.

God helg!Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen