Fem fete spill for helgen
Teknofil

Fem fete spill for helgen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Helgen er over oss og roen kan endelig senke seg. Hva er da bedre enn å kunne spille fem gratis nettspill i høstmørket?

Beskytt tårnet
Det finnes etter hvert mange gode nettspill bygd opp rundt Tower Defence, spillet hvor du skal beskytte deg mot invaderende horder ved å strategisk plassere ut arsenalet du har til rådighet. Nettsiden Towerdefence.net har et godt utvalg innen denne sjangeren. Personlig er vi mest glade i denne klassiske versjonen.

Eventuelt kan du prøve deg på Bloons Tower Defence 3, hvor du ved hjelp av blant annet dartkastende aper skal ta deg av ballongene som kommer strømmende.

Test din IQ
Det finnes en rekke IQ-tester på nett. Ikke alle er like morsomme. 3D-logic er derimot en IQ-test du fort kan bli avhengig av. I dette Rubriks Kube-lignende 3D spillet gjelder det å få alle fargene til å henge sammen uten at de krysses. Hvor mange brett klarer du?

Her kan du spille 3D-logic.

Get Medieval
Har du noen gang hatt lyst til å leke pengeinnkrever i middelalderen? Nå har du endelig sjansen. I spillet Black Knight får du leke deg med både klubbe, øks og sverd og kappe ned både fugler, fagre jomfruer og salgsboder. Alt for å skaffe kongen det kongen vil ha.

Her kan du spille Black Knight.

Skattejakt på månen
Noen spill er mer avanserte enn andre. Gratis på nettet er det sjelden du finner spill som holder mer enn en halvtimes moro. Motherload derimot kan du holde på med i dagesvis. Skattejakt på fremmede planeter høres kanskje ikke så gøy ut, men når du må passe på både drivstoff og skadenivå, så blir det hele faktisk ganske gøy.

Her kan du spille Motherload.

Ta fullstendig av
Om du virkelig har god tid denne helgen, så er det ingen grunn til å holde tilbake. Kanskje tidenes beste spill befinner seg heldigvis kun få klikk unna. Grunnen til at vi kaller det tidenes beste er fordi det er gratis, du spiller online mot andre og det tar utgangspunkt i klassikeren Wolfenstein. Hva kan vel bli bedre? Wolfenstein Enemy Territory er et first person shooter lagt til 2. verdenskrig. Du må velge enten tysk eller amerikansk side, om du vil være lege, ingeniør eller vanlig soldat og så kjempe strategisk mot andre spillere på nett.

Om du ikke har prøvd moroa før kan du laste ned spillet her.

God helg!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen