Fem fete julespill
Teknofil

Fem fete julespill

Jula kan for noen kanskje bli i lengste laget. Vi har derfor funnet frem fem fete nettspill for den som vil ha lit kvalitetstid på egenhånd.

Julenissen går amok
Julenissen er stort sett kjent dom en hyggelig og fredelig kar. Dette endrer seg radikalt i dette spillet hvor alvene hans blir kidnappet. Som julenissen skal du legge ut på jakt med fullt våpenarsenal for å ta knekken på kidnapperne i dette spillet. Pass bare på at du redder noen alver på veien.


Hvor full får du nissen?
Dette spillet er også en smule utenom tradisjonen. Hvor mange glass med alkohol klarer du å tylle i nissen før han går i bakken? Pass deg for togskinnene da nissen er svært sensitiv mot støt.


Lang, lengre, nordpolen
Hva gjør nissen når han ikke deler ut julegaver? Har vennskapelig kappestrid med nissemor så klart. I dette spillet skal du forsøke å skyte nissens slede lengst mulig og i det minste lengre enn nissemor. Underveis kan du kjøpe oppgraderinger som hjelper deg å komme ekstra langt.


Beskytt nissens verksted
I dette spillet blir nissens verksted angrepet av misunnelige påskeharer, alver og nyttårsbarn. Det er selvfølgelig din jobb å beskytte fabrikken så nissens magi ikke går tapt. Så fyll opp snøballarsenalet og fyr løs.


Hvor høyt får du isbjørnen
Isbjørner er ikke kjent for å hoppe høyt, men i dette spillet er det nettopp det du skal få til. Du får bjørnen til å hoppe med museknappen, underveis finner du flere bonuser for å få bjørnen høyere, men her er det først og fremst presisjon og koordinasjon som teller.Om julen blir enda lengre enn dette kan du finne flere spill her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen