Dette trikset gir deg startmenyen tilbake

Fem startmenyer til Windows 8

Dette trikset gir deg startmenyen tilbake

Ikke fortvil, det finnes redninger.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Start8

start8.

Start8 fra firmaet Stardock er en annen konkurrent om tittelen som arvtager til den trofaste knappen man fant i venstre hjørne på Windows 7. I motsetning til Classic Shell koster dette programmet penger, og man ut med 30 kroner for å få herligheten ferdig installert. Utseende på menyen kan konfigureres til å være identisk til menyen fra Windows 7, eller til en modifikasjon av denne som vist på bildet over.

Menyen er responsiv, og velger man utseendet til Windows 7 vil man ikke legge merke til at dette faktisk er en etterligning. Som eneste startmenyalternativ vi ser på i dag, er dette den eneste som inkluderer Metro Apps i søkefunksjonen. Startskjermen aktiveres ved å holde inne CTRL-tasten når man trykker på Windows-ikonet, og som standard havner man ikke inn i Metro når man drar musen ut til hjørnet av skjermen. 

start8 config 1.
start8 metro search .
Startskjerm som startmeny. 

Start8 byr på tilstrekkelig med konfigurasjonsmuligheter, men man blir ikke overveldet av innstillinger slik som i Classic Shell. Man kan også velge en Metro-inspirert startmeny som egentlig er en liten startskjerm, men denne virket egentlig svært lite hensiktsmessig til dette formålet. 

Start8 kan lastes ned her og brukes i 30 dager før du må betale 30 kroner for å beholde den.

Leter du etter en god kopi av startmenyen fra Windows 7, og avhenger av at apper inkluderes i startmenyen, er dette et godt alternativet for deg. 

Er du ikke interessert i å betale for startmenyen, blar du om til neste side hvor vi tar for oss Start Menu 8, som er gratis »

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen