Dette trikset gir deg startmenyen tilbake

Fem startmenyer til Windows 8

Dette trikset gir deg startmenyen tilbake

Ikke fortvil, det finnes redninger.

Start8

start8.

Start8 fra firmaet Stardock er en annen konkurrent om tittelen som arvtager til den trofaste knappen man fant i venstre hjørne på Windows 7. I motsetning til Classic Shell koster dette programmet penger, og man ut med 30 kroner for å få herligheten ferdig installert. Utseende på menyen kan konfigureres til å være identisk til menyen fra Windows 7, eller til en modifikasjon av denne som vist på bildet over.

Menyen er responsiv, og velger man utseendet til Windows 7 vil man ikke legge merke til at dette faktisk er en etterligning. Som eneste startmenyalternativ vi ser på i dag, er dette den eneste som inkluderer Metro Apps i søkefunksjonen. Startskjermen aktiveres ved å holde inne CTRL-tasten når man trykker på Windows-ikonet, og som standard havner man ikke inn i Metro når man drar musen ut til hjørnet av skjermen. 

start8 config 1.
start8 metro search .
Startskjerm som startmeny. 

Start8 byr på tilstrekkelig med konfigurasjonsmuligheter, men man blir ikke overveldet av innstillinger slik som i Classic Shell. Man kan også velge en Metro-inspirert startmeny som egentlig er en liten startskjerm, men denne virket egentlig svært lite hensiktsmessig til dette formålet. 

Start8 kan lastes ned her og brukes i 30 dager før du må betale 30 kroner for å beholde den.

Leter du etter en god kopi av startmenyen fra Windows 7, og avhenger av at apper inkluderes i startmenyen, er dette et godt alternativet for deg. 

Er du ikke interessert i å betale for startmenyen, blar du om til neste side hvor vi tar for oss Start Menu 8, som er gratis »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen