(Bilde: AndroidCentral / YouTube)

Fem spennende egenskaper i nyeste Android

4.3 Jelly Bean er lekket – her er noen av nyhetene.

Den hittil nyeste Android-versjonen er 4.2.2 Jelly Bean – offisielt sett. I disse Internett-tider er det sjelden vi ikke ser en eller annen form for lekkasje på forhånd, og Android 4.3 ser åpenbart ikke ut til å være noe unntak.

En nesten ferdig versjon ble lekket på nettet nylig, og flittige sjeler har derfor kastet seg over den ferske utgaven av operativsystemet.

Nedenfor ser du en liste over fem spennende funksjoner i Android 4.3 Jelly Bean.

1. Bedre trykkrespons
Android 4.3 ser ut til å få mer følsomhet overfor berøring. Rensponstider skal med andre ord bli kjappere, og gjøre scrolling, sveiping og andre gestbevegelser mer sømløse.

2. Enklere å utvikle raskere apper
Utviklerne får også sitt med 4.3 Jelly Bean. Nå blir det lettere å se ytelseshastigheten til apper man utvikler, slik at utviklerne får en enklere jobb med å finjustere appene til de når optimalt ytelsesnivå.

3. Oppdatert kameragrensesnitt
Brukergrensesnittet i kameraet har fått en liten oppdatering. Når du trykker lenge på skjermen, får du opp en buet meny i stedet for en sirkulær. Dette skal gjøre innstillingene mer effektivt lagt opp.

4. Automatisk utfylling av telefonnumre
Denne funksjonen har allerede eksistert en stund hos tredjepartsgrensesnitt som Samsungs TouchWiz, men nå får altså Android i sin opprinnelige form automatisk utfylling av nylig og ofte brukte telefonnumre mens du taster.

5. Støtte for Bluetooth LE
Inkluderingen av Bluetooth Low Energy gir kort og godt støtte for flere Bluetooth-kompatible dingser enn tidligere – som for eksempel Nike Fuel Band.

Du kan teste det ut selv:
Android 4.3 lekket på nett »

(Kilde: New Launches)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen