HJELPEMIDLER: Vi har funnet noen sexapper som du kan prøve ut i.
Teknofil
HJELPEMIDLER: Vi har funnet noen sexapper som du kan prøve ut i. (Bilde: iStock Photo)

Fem sexy apps du (kanskje) må ha

Alt du trenger for å sprite opp sexlivet. Og enda litt til.

Appmarkedet har eksplodert de siste årene, og i disse dager er det mulig å få tak i en app til det meste. De fleste appene som blir lastet ned er i spillkategorien, men under har vi samlet et knippe sexy apps du kanskje vil synes er nyttige å ha:

Dirty Game - Truth or Dare

NY LEK: «Truth or Dear - The Dirty Edition» kan bli en ny slager på vorspiel eller sammen med kjæresten. Kanskje ikke like populært på hyttetur med familien.
NY LEK: «Truth or Dear - The Dirty Edition» kan bli en ny slager på vorspiel eller sammen med kjæresten. Kanskje ikke like populært på hyttetur med familien.Foto: iTunes

Du er på et vorspiel og stemningen er litt kjip. Noen foreslår at dere skal kjøre i gang en drikkelek for å få opp stemningen, men ettersom «bussturen» og «flasketuten-peker-på» er så 1995, drar du fram denne appen: «Nødt eller Sannhet- The Dirty Edition».

Enkelt forklart er «Nødt eller Sannhet» et spill der deltakerne blir enten utfordret til å utføre en oppgave, eller fortelle en hemmelighet. Denne versjonen er helt lik, bare at utfordringer som «styrt ølen» er byttet ut med «ta på bind for øynene og kast kron eller mynt. Hver gang du får krone, så må du ta av deg et klesplagg».

Gøy dersom du liker alle på vorspielet, ikke så morsom på bestefars 80-årsdag.

Sexulator - En sexkalkulator og kalender

HOLDER DEG OPPDATERT: Appen har en fin kalender som gir deg full oversikt over dine seksuelle krumspring. Om det er mulig å lagre «vanlige» avtaler i kalenderen vites ikke.
HOLDER DEG OPPDATERT: Appen har en fin kalender som gir deg full oversikt over dine seksuelle krumspring. Om det er mulig å lagre «vanlige» avtaler i kalenderen vites ikke.Foto: iTunes

Har du proklamert deg selv som kompisgjenges Don Juan, men ingen virkelig tror deg? Da har vi appen for deg.

«Sexulator» hjelper deg nemlig å holde oversikt over hvor ofte du «får deg noe».

Med «Sexulator» kan du enkelt legge inn et tegn i kalenderen som viser når du hadde med deg en dame hjem sist og hva kveldens resultat ble (hjerte=sex, lepper=kline,O=oral og så videre). Da har du «håndfast» bevis til gutta om du får skeptiske blikk når månedens erobringer skal oppsummeres.

På den annen side er det jo ingenting som hindrer deg fra å putte inn så mange tegn som mulig i kalenderen. Bare husk å ikke overdriv. Da vil neppe noen tro deg.

Appen kalkulerer også hvor seksuelt aktiv du er, så ligger du bak skjema en måned, så får bare kjøre på med mer GS (gruppesex).

iKamasutra Lite - For litt inspirasjon i hverdagen

KAMA-KAMA-KAMASUTRA: Få litt hjelp med nye stillinger i senga med denne appen.
KAMA-KAMA-KAMASUTRA: Få litt hjelp med nye stillinger i senga med denne appen.Foto: Google Play

Vil dama bare kjøre på med misjonær eller kanskje dere bare mangler litt inspirasjon til å finne på noe nytt i sengen? Da kan «iKamasutra Lite»-appen være noe for dere.

Denne flere tusen år gamle skriften om seksualitet har kommet i en handy app-versjon, og har aldri vært lettere å få tak i. Ingen flere flaue turer til bokhandelen eller biblioteket hvor damen bak kassen gir deg et dømmende blikk før hun putter boken i en pose.

I denne gratisversjonen er det 30 forskjellige stillinger som alle er organisert i forskjellige kategorier for å gjøre ting lettere. Man kan markere favorittstillinger eller notere stillinger som må prøves på sin egen «to do list».

Etter hvert som dere har jobbet dere igjennom forskjellige stillinger, kan man jo oppgradere til 7 kroners versjonen og få over 110 nye stillinger å boltre seg med.

1001+ Free Sex Facts - For deg som liker trivia

Sex Facts.
Sex Facts.Foto: iTunes

Er du alltid med på pub quiz og trenger litt hjelp med kunnskap om sex? Da kan dette være en app for deg.

Med over 1000 artige «fun facts» kan du imponere, skremme og, eventuelt, imponere gutta på jobben eller kanskje jenter på fest med ting de ikke visste om ting de egentlig ikke trenger å vite.

Ifølge appen døde blant annet den tidligere franske presidenten Felix François Faure på et bordell i 1899. Presidenten ble visstnok rammet av hjerneblødningen, kjipt nok i seg selv, men kjipest var det nok for gledespiken han hadde sex med.

Den stakkars jenta ble så stiv av skrekk at hele kroppen låste seg. Historien skal ha det til at dette gjorde at man måtte fjerne president Felix Francois penis kirurgisk fra jentas vagina.

Snakk om å få en stiv en i pipa!

Om dette er sant eller ikke vet vi er, men at det er en festlig «fun fact» kan ingen nekte for.

Sexometer Lite - For de som liker å sette seg et mål

MÅLBART: Denne appen hjelper deg å måle dine prestasjoner under lakengymnastikken. Husk å slå den av når du er ferdig.
MÅLBART: Denne appen hjelper deg å måle dine prestasjoner under lakengymnastikken. Husk å slå den av når du er ferdig.Foto: iTunes

Er du 99 prosent sikker på at du er veldig god i senga, men har aldri fått det bekreftet? Da kan denne appen være noe for deg.

Sexometeret måler bevegelse, lyder og lengden på samleiet. Etterpå gir den deg en grafisk oversikt over akten.

På denne måten kan du måle og loggføre prestasjonene dine, slik at neste gang blir det enda bedre. Øvelse gjør mester!

Eneste problemet kan være at man må stoppe forspillet for å slå på appen. Telefonen burde også ligge på sengen under akten for best effekt, så ha en unnskyldning klar dersom hun damen lurer på hvorfor du fikler med telefonen, når du burde fikle med henne.

Ikke fortell at du måler prestasjonen din, det kan virke creepy.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen