Fem nye modellnumre for iPad har dukket opp i en database.
Fem nye modellnumre for iPad har dukket opp i en database. (Foto: Niklas Plikk, Tek.no)

Fem nye iPad-modeller kan være på vei

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apple har allerede sluppet en ny iPad Air og en lenge etterlengtet iPad mini-oppgradering i år, men det ser ikke ut som om det var slutten på iPad-visa i 2019. 

Nettstedet MySmartPrice har nemlig kommet over oppføringer hos Eurasian Economic Commission for fem nye modellnumre for «tablet computers» som kjører iPadOS

Disse registreringene er nødvendige for å kunne selge produkter med kryptering i Russland og enkelte andre land, og er derfor vanligvis troverdige indikasjoner på kommende produkter. Tidligere har de blant annet stått for tidlige varslinger om en rekke iPad-, Mac- og iPhone-modeller. 

Ny 10,2-tommer 

De nye modellnumrene er A2197, A2228, A2068, A2198 og A2230. Det er ventet at Apple vil oppdatere den «vanlige» iPaden på 9,7 tommer med en modell med 10,2-tommers skjerm, og det er mulig at de fem numrene bare gjenspeiler ulike varianter av denne (med forskjellig lagringsplass og/eller støtte for mobildata). 

Enkelte har også pekt på at det kan dreie seg om en oppgradering av iPad Pro, men siden den ble såpass heftig redesignet i fjor dreier det seg i tilfelle sannsynligvis ikke om mer enn en liten maskinvareoppgradering. 

Apple har for vane å kjøre minst ett, ofte to, maskinvarefokuserte arrangementer i september og oktober. Regn med å se nye iPader her, sammen med iPhone 11 og kanskje den beryktede 16-tommers Macbooken

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen