Feirer Firefox-dagen

Alternativ tekst mangler

Mozilla Foundation feirer den såkalte Firefox-dagen i disse dager. Anledningen er at lørdag 15. juli var det tre år siden organisasjonen ble grunnlagt.

En vervekampanje er nå blitt satt i gang i regi av Mozilla. Dersom du verver en ny bruker til Firefox-nettleseren vil navnet ditt bli foreviget i kildekoden til den neste versjonen - Firefox 2.0.

Fristen for å verve en ny Firefox-bruker er satt til 15. september. Navnet blir vist på den digitale oppslagstavlen "Firefox Friends Wall" som er plassert i hovedkontoret til Mozilla i Mountain View, California, USA. Navnet blir i tillegg synlig i kildekoden til den nye nettleseren når den lanseres til høsten.

Les mer på nettsiden worldfirefoxday.com. Denne nettsiden er på skrivende stund tilgjengelig kun i språkversjonene engelsk, fransk, tysk, spansk, polsk og japansk, men vervekampanjen skal gjelde i alle land.

For ordens skyld, dersom du ombestemmer deg i etterkant, kan du besøke nettsiden worldfirefoxday.com igjen, og eventuelt fjerne navnet ditt.

(Kilde: Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen