Feature Multicom

Hilde Hansen Smeland og Tron Atle Løvig i Multicom (Bilde: Kristoffer Møllevik, Tek.no)

Bli med inn i de dype skoger til Multicom

Vi har vært på besøk hos en av de største databutikkene på nett i Norge.

Tek.no/Åmli: GPS-en sier vi skal svinge av, men det å fjerne seg fra trygge E18 er kanskje ikke det som frister mest. Likevel gjør vi som den sier, for vi har ingen anelse om hvor Multicom faktisk holder til. Greit nok, vi vet at de holder til i Åmli, men hvordan vi kommer oss dit vet vi ikke.

Veien var ikke så ille skulle det vise seg, og det er faktisk tegn til bebyggelse her. Men snart skulle våre bange anelser få rett. Etter noe som så ut som et sagbruk er det slutt, og vi blir sendt inn på en smal og hullete vei samtidig som 60-sonen oppheves. Det er på tide å la bilen strekke på beina og med et brøl er vi oppe i en hastighet som overstiger det vi fikk på E18 med god margin. Med solid kjøreerfaring fra Euro Truck Simulator 2The Crew og diverse Dirt-spill går nok det helt fint.

Det høres kanskje dramatisk ut, men vi fant ut at vi ikke hadde tatt hovedveien til Åmli, men en liten bakvei. Åmli er faktisk større enn hva vi byguttene hadde regnet med, og er mer enn et veikryss med et samvirkelag. Her er det flere skoler, butikker og bedrifter som holder til. Multicom er på sin side den nest største private aktøren i området, og holder til i et eget industriområde på andre siden av elven fra sentrum.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (14)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen