Feature
(Bilde: Kristoffer Møllevik, Tek.no)

Fem kule greier vi så på Web Summit

Blant en mengde ubrukelige ting har vi funnet frem fem vi synes var fine.

Web Summit/Dublin: Den internasjonale teknologikonferansen Web Summit gikk av stabelen for et par uker siden, og Tek.no var selvsagt til stede for å få med seg hva Oculus Rift-oppfinner Palmer Luckey mener VR kan brukes til, utenom dataspill og porno; hva DJI hadde å si om alt det negative fokuset som er på droner for tiden, og hva  VR-bransjen mener mangler før Virtuelt Virkelighet kan ta av.

Dette er blant de store temaene på konferansen. Men litt gjemt bak kulissene, og for mange minst like viktig som de store talerne, pågår «Startup Summit». Der får hundrevis av oppstartsselskaper tips og triks om hvordan de kan realisere produktet sitt, fra ledere og grunnleggere fra store selskaper som Facebook, Kickstarter og Stripe.

Mange ubrukelig, noen kule

websummit003.
I ettertid angrer vi på at vi ikke investerte; konseptet virker jo bunnsolid... Foto: Kristoffer Møllevik, Tek.no

Samtidig står de på stand, på rader av rekker, rundt om i lokalene i håp om å få vist frem akkurat sitt konsept til noen som kanskje kan spytte penger i det. Blir du stående og lese noen sekunder for lenge foran en av dem, blir du raskt fanget inn til en minipitch fra en ivrig oppstartsmann- eller kvinne, som vil fortelle deg om hvorfor akkurat deres prosjekt er interessant.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen