Fast pris på mobilbruk

Teletopia har lenge vært en liten urokråke i det norske operatørmarkedet. Selskapet skapte nok en gang overskrifter da de i fjor kjøpte opp GSM-lisens, og startet et nytt mobilnett i konkurranse med Netcom og Telenor.

Noen fullverdig konkurrent har imidlertid Teletopia aldri vært. Hittil har nemlig mobilnettet deres kun dekket deler av Oslo. Så snart man har reist utenfor storbyen har man vært nødt til å skifte SIM-kort, siden blant andre Telenor ikke har ønsket å inngå noen roaming-avtale med Teletopia.

I dag kom imidlertid vendepunktet, og Telenor har motvillig åpnet nettet sitt for konkurrenten. Det betyr at Teletopia-kunder endelig kan bruke mobiltelefonen sin i hele landet. Så snart man beveger seg utenfor Oslo vil man automatisk skifte over til Telenors nett.

Dermed har de abonnementene til selskapet endelig blitt fullverdige alternativ i forhold til de mange tilbudene fra andre operatører.

Fast pris på 349 kr måneden
Teletopia har videre lansert et abonnement som er historisk her i Norge, kalt Teletopia Unlimited. Det nye abonnementet minner ikke så lite om det danske Telia Unlimited, og lar deg ringe fritt for 349 kr måneden.

Det er imidlertid et rimelig stort aber med abonnementet: du er nødt til å befinne deg i dekning av Teletopias mobilnett. Det betyr at du kun får høste nytte av gratisprisene så lenge du befinner deg innenfor Stor-Oslo. Så snart man beveger seg utenfor dekningsområdet betaler alle Teletopia-kunder en ganske så heftig pris på 1,99 kr per minutt når de ringer.

Helt gratis er det dessuten bare om du ringer til hustelefoner og andre av Teletopias kunder. Skal du ringe til mobiltelefoner i Netcom eller Telenors nett må du betale om du ringer i mer enn 5 timer per måned. Å sende tekstmeldinger til de to operatørenes nett koster i tillegg 43 øre per stk.

Operatøren har også en lettere utgave av abonnementet kalt Teletopia CityNet. Her betaler man 159 kr per måned, og kan til gjengjeld ringe og sende et fritt antall SMS og MMS til andre kunder av Teletopia.

- Primærmålgruppen er de som bor i Oslo og som ikke har telefon betalt av jobben. De vil ha kontantkort eller faktura. Det kan de få med disse spesialtilbudene, sier Robert Hercz til Dagbladet.no.

Tilbyr også vanlig abonnement
Dersom du ikke ønsker fastpris, tilbyr Teletopia også det regulære abonnementet Teletopia Privat til en månedsavgift på 99 kr. Da betaler du en pris på 59 øre/min for å ringe til Teletopia-kunder og 99 øre/min til andre nett. SMS-prisen ligger på henholdsvis 29 øre og 43 øre.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen