Fascinerende video av tatovering i sakte film
(Bilde: Vimeo)

Fascinerende video av tatovering i sakte film

Få et lite innblikk i den smertefulle prosessen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I likhet med for eksempel den utbredte timelapse-teknikken kan også det å gjengi fenomener i sakte film gi opphav til fascinerende videoer som setter ellers «kjedelige» prosesser i et nytt lys.

Tidligere har vi blant annet skrevet om Emmy-vinneren Alan Teitel, som har spesialisert seg på å filme med høyhastighetskameraer, noe som har resultert i en snedig video av en brennende fyrstikk i supersakte film.

Tatovering i sakte film

Nettstedet PetaPixel har nå snublet over en ny video i sakte film som gir oss et lite innblikk i en prosess mange av oss foretrekker å unngå, nemlig tatovering.

Videoen er laget av en fotograf som på nettstedet Vimeo kaller seg GueT Deep. Dessverre har han ikke oppgitt tekniske detaljer, som hvor mange bilder i sekundet han filmet med, men videoen er uansett skarp og godt teknisk gjennomført.

I full HD-detalj kan vi blant annet nøye studere den hurtiggående mekanikken til tatoveringsmaskinen og måten nålen treffer huden på mens blekket legges. Videoen er kanskje ikke noe for dem med lav smerteterskel, men for resten er det definitivt en fascinerende liten snutt.

Du kan se videoen under, og fotografen har for øvrig også laget et par timelapsevideoer med samme tema som ligger på Vimeo-siden hans.

Er du i det kreative hjørnet?
Slik kan du lage «Matrix-effekten» på lavt budsjett »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen