Farget kamskjell og lommelader

Motorola, også kjent som mobilprodusenten med utbredt vokalangst, har vært aktiv på slippfronten de siste dagene. Under CommunicAsia-messen i Singapore, viser produsenten frem noen få telefoner, og en del ekstrautstyr.

Motorola tar frem mye som er gammelt nytt under messen, blant annet kamskjelltelefonen W220 og Q. Men blant det gamle, finnes det også noe nytt. Den mest interessante lavpristelefonen Motorola presenterer på messen, er W375.

W375
Den nye kamskjelltelefonen W375 er en tynn og billig motetelefon som vil komme i fargene svart, sølv, oransje og rosa. Som lavpristelefoner flest, mangler den de mest avanserte funksjonenene. Du får for eksempel ikke mp3-spiller, megapikselkamera, blåtann eller 3G.

Telefonen byr derimot på et vanlig VGA-kamera og støtte for MMS. Internettilkobling foregår ved hjelp av vanlig GPRS. W375 har altså ikke EDGE. For å bøte på manglende mp3-spiller har Motorola utstyrt telefonen med en vanlig stereo FM-radio.

Telefonen har ellers de vanlige, grunnleggende funksjonene som SMS, WAP, vekkerklokke, stoppeklokke og kalkulator.

Motorola understreker at telefonen skal være billig og tynn, men i den sparsomme pressemeldingen skriver selskapet ingenting om pris eller ytre mål. Pressemeldingen forteller imidlertid at telefonen skal være i salg i løpet av fjerde kvartal i år.

Du kan lese hele pressemeldingen på Motorola hjemmesider (PDF-fil).

Portabel lader
Motorola viser som vanlig frem nytt ekstrautstyr. Et av de mer spennende tilskuddene til produsentens portefølje, er den portable laderen P790. Laderen, som for øvrig ligner på selskapets Pebl-telefon, skal sørge for at du ikke går tom for strøm på mobiltelefonen din når du er langt unna en stikkontakt.

Laderens innebygde batterier lades enkelt opp ved hjelp av mobilladeren din, eller via PC-ens USB-port. Når du får behov for litt ekstra strøm, kobler du enkelt og greit laderen til telefonen din.

I tillegg til å lade telefoner, kan P790 brukes til å gi ekstra strøm til blåtannhodesett og andre dippedutter som kan lades via USB, for eksempel mp3-spillere.

P790 måler 7,3 x 5,1 x 2,3 cm og veier 79 gram - altså ikke mer enn en liten mobiltelefon. Heller ikke i denne pressemeldingen oppgir Motorola noen pris, men den mobile laderen skal komme i butikkene i løpet av tredje kvartal i år.

Fjernkontroll til mobilen
Om du har behov for en fjernkontroll til mobiltelefonen din, bør du ta en titt på Motorolas nye blåtannsett, S705. Settet kan brukes som vanlig blåtannhåndfri, men lar deg koble til ditt eget hodesett.

S705 er nemlig utstyrt med en vanlig 3,5 mm stero jack-kontakt. Dessuten har blåtannsettet A2DP-profilen, noe som betyr at du kan høre på musikk fra mobiltelefonen din i trådlø stereo.

I tillegg har settet en fjernkontrollfunksjon som lar deg hoppe over spor, sette musikken på pause, og skru opp lyden.

Om du ikke er helt fornøyd med musikken på telefonen din, har S705 også en innebygget RDS-radio.

Motorola lar i kjent stil være å nevne prisen på settet, men opplyser om at det vil komme i salg i løpet av tredje kvartal.

Alt det andre
Motorola viser frem flere telefoner og mer ekstrautstyr under CommunicAsia. Listen over alle produktene finner du på Motorolas CommunicAsia-sider.

(Kilder: Gizmodo.com, Motorola.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen