Fargesprakende ungdomsmobil med touch

S3650 er en mobiltelefon med touch-grensesnitt, og støtte for sosiale tjenester som Twitter, Facebook og Myspace. Med kraftige farger og en 2,8 tommer stor skjerm er telefonen designet med tanke på et ungt publikum.

EDGE
Telefonen er enklere enn det vi er vant til med touch-mobiler. Primært for å få prisen ned. Den har ikke GPS, WLAN eller 3G. Men den har EDGE, og kan brukes i GSM-nett over hele verden.

Den nye telefonen kommer med to ekstra bakdeksler, såkalte ”motejakker”, og utvalget av slike deksler skal utvides med tiden. Telefonen har også grafiske menyer i tegneseriestil, og egne programmer for Youtube, Flickr, Picasa og Photobucket.

Grensesnittet er TouchWiz. Dette er Samsungs eget system med mulighet for å legge til såkalte Widgets. I tillegg har telefonen Cartoon-grensesnitt som et alternativ.

Billig
Even Amdal i Samsung Norge sier til Mobilen.no at telefonen er en lavprismodell som selskapet forventer seg mye av. Telefonen kommer til norske butikker mot slutten av oktober, og prisen vil være om lag 1800 kroner uten abonnement.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen