Fargesprakende og musikalsk

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Samsungs store Norden-lansering har mer enn bare tynne mobiltelefoner å by på. I tillegg til Ultra Edition kunne Samsung vise frem både en smal, fargerik musikkmobil og to rimelige 3G-modeller.

MP3 i høysetet
Som vi har skrevet tidligere, er Samsung X830 en MP3-spiller med mobiltelefon. Den lille, lette mobiltelefonen ser langt mer ut som en MP3-spiller enn en tradisjonell mobiltelefon, og har 1 GB lagringsplass til musikk samt et menyhjul for å navigere i menyene.

En enkel bevegelse gjør MP3-spilleren om til en mobiltelefon, og selv om tastene sitter på to rader i stedet for tre, skal det ikke ta for lang tid å venne seg til å skrive tekstmeldinger med den også.

Dessverre var det ikke noe batteri i eksemplaret vi fikk prøve, men både tastene, menyhjulet og spesifikasjonene for øvrig gjør at dette virker som en svært spennende telefon.

Prisen på X830 vil ligge på rundt 3000 kroner når modellen kommer til norske butikker i november.

Bakgrunnsmusikk
Tidligere har det ikke gått an å skrive tekstmeldinger eller gjøre andre ting på telefonen mens du har hørt på musikk. Nå har Samsung endelig fått øynene opp for at vi liker å gjøre flere ting på en gang.

På X830 og Ultra Edition D900 kan du derfor høre på musikk i bakgrunnen mens du gjør andre ting. Det er en svært velkommen funksjon, som vi tror vil gjøre Samsung mer populær blant musikkelskere som bruker mobiltelefonen som MP3-spiller.

Billig høyhastighet
To av modellene Samsung viste frem på dagens pressekonferanse de forholdsvis enkle foldemobilene X680 og Z230. Felles for de to modellene er at de kommer i en rekke forskjellige farger og at de støtter høyhastighetsoppkobling til Internett.

X680 er den enkleste modellen. Den har riktignok kamera, men kvaliteten tilsier at det egner seg best til MMS-bruk. Telefonen støtter EDGE og kommer i fargene rød, oransje og grå.

Hakket over i pris ligger Samsung Z230 som også kommer i fargene rød og grå. Denne modellen har støtte for 3G og dermed videotelefoni, MP3-spiller og støtte for eksternt minnekort.

Prisen på X680 er rundt 1650 kroner, mens Z230 vil ha en prislapp på rundt 2600 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen