Fargeklatter av noen bærbare fra Sony

Vaio C-serien byr på en rekke fargealternativer, inkludert rosa.

Sony kan nå friste med en rekke fargeklatter av noen bærbare datamaskiner i Vaio C-serien. Foruten de glade fargene har Sony også to modeller som de omtaler som ”lysutstrålende” oransje og grønn, konseptet her er at deler av maskinen er i farget klarplast, noe som gjør at lys som sendes gjennom får en noe spesiell effekt.

Skjermene er på 14 (VPC-CA2S1E) eller 15,5 tommer (VAIO VPC-CB2S1E), alt etter modell. Disse har igjen LED-baklys samt en egen lyssensor som skal optimalisere lysstyrken på selve skjermen mens du jobber. Blir det mørkt rundt deg tennes også bakgrunnslyset på tastaturet.

Maskinvare varierer fra maskin til maskin, men utgangspunktet er siste generasjon med Intel Core-prosessorer, Intel Core i3-2310M for 14-tommeren og Intel Core i5-2410M for 15,5-tommeren. 14-tommeren får videre en harddisk på 500 GB, mens 15,5-tommeren får 640 GB. Begge maskinene får 4 GB minne.

Grafikkløsningen for 14-tommeren er AMD Radeon HD 6470M, mens storebror får AMD Radeon HD 6630M. Begge modeller får i tillegg Blu-ray-lesere med mulighet for DVD-brenning.

14-tommeren vil være tilgjengelig fra og med midten av juli til en veiledende utsalgspris på 7000 kroner, mens 15,5-tommeren blir å finne i butikkene fra og med slutten av juli til en veiledende utsalgspris på 9000 kroner.

(Kilde: Sony)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen