Får vi se Balotellis målfeiring i FIFA 13?
Teknofil

Får vi se Balotellis målfeiring i FIFA 13?

EA Canada hinter om mindre rigide regler i årets utgave.

De mange fotballfrelste som hadde benket seg foran tittekassa fikk se en forrykende semifinale mellom Tyskland og Italia torsdag kveld. Kampens midtpunkt ble likevel Mario Balotelli, som sørget for at Italia gikk videre til finalen med stillingen 2 — 1 til Italia.

Etter å ha scoret sitt andre mål røsket Balotelli av seg drakten, og spente magemusklene i ren Mr. Muscle-stil for å feire målet. Dommeren lå ikke på latsiden, og den følelsesladede spilleren pådro seg øyeblikkelig et gult kort for feiringen.

Mario Balotellis målfeiring resulterte i gult kort.
Mario Balotellis målfeiring resulterte i gult kort.Foto: EA/Facebook

Det kan virke som om EA Canada, utvikleren bak FIFA 13, satte betydelig mer pris på målet enn hva dommeren gjorde. I en Facebook-oppdatering har utvikleren lagt ut et bilde av Balitellis feiring med underteksten «Ny FIFA-feiring?» I skrivende stund har bildet fått nærmere 50 000 «liker»-trykk, og oppimot 4500 positive kommentarer.

Tidligere har serien vært blottet for slike regelbristende muligheter, men den ellers så regelrigide FIFA-serien skal visst nok tillate småjuksing i årets utgave. Da Gamer.nos utsendte skribent fikk en liten smakebit av spillet i midten av mai, bedyret utvikleren for eksempel at det skulle være mulig å jukse seg til å få muren nærmere under frispark. Selvfølgelig straffes dette med kort dersom dommeren oppfatter hva som skjer.

Om Mario Balitellis målfeiring inkluderes i FIFA 13 får vi nok likevel ikke vite helt sikkert før spillet blir å se i butikkhyllene i høst, den 28. september.

Les også: Sniktitt FIFA 13
Les også: Intervju: — FIFA 13 vil gi mer variasjon i banespillet

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen