Får frokost og jobbtilbud

Får frokost og jobbtilbud

Evry frister togpendlere med jobb i nærområdet

Overraskete togpendlere i Vestfold fikk i forrige uke morgenmaten på et brett. Samtidig fikk de vite at det ikke er nødvendig å reise utenfor fylket for å jobbe når Evry har virksomheter både i Tønsberg og Sandefjord. Neste uke skjer det samme reklamestuntet mot pendlerne i Mjøs-området.

Evry – hvem er det? Vi snakker om Norges største IT-selskap, som fikk det nye navet sitt for drøyt en uke siden.

De to selskapene EDB og ErgoGroup fusjonerte for over halvannet år siden og har endelig kommet fram til et navn de mener er mindre sidrumpa enn EDB ErgoGroup. Med navnet på plass ønsker de å gå mer offensivt ut, ifølge pressemeldingen.

Totalt ønsker Evry å ansette over 300 medarbeidere de neste ukene, 150 i Norge og 150 i Sverige, i tillegg til de 10 000 som allerede arbeider i selskapet.

– Det finnes en rekke skarpe og kreative hoder rundt i Norge med sterk IT-kompetanse som ikke jobber hos oss i dag. Disse vil vi ha om bord på veien mot å bli Nordens ledende IT-selskap i løpet av 2015, sier konsernsjef Terje Mjøs i Evry.

Stillingene det dreier seg om er systemutvikling, prosjekt- og testledelse, løsningsarkitektur, forretningsrådgivning og infrastruktur, samt fagkonsulenter på en rekke teknologiske plattformer. Evry er også på jakt etter medarbeidere på andre områder.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen