FKA twigs med Google Glass på.
Teknofil
FKA twigs med Google Glass på. (Bilde: Skjermdump fra YouTube)

Får dette noen til å ville kjøpe Google Glass?

Google prøver ny vri for å promotere brillene sine.

Det finnes mange merkelige måter å reklamere på der ute. Samsungs forsøk på å forklare hva «Smart Home»-prosjektet deres gikk ut på gjennom David Hasselhoff og den snakkende bilen KITT er et godt eksempel, men nå har videoen fått en utfordrer. Konkurrenten er ifølge Engadget ingen ringere enn den britiske låtskriveren FKA twigs, som i sin nye musikkvideo forsøker å vise oss hvorfor vi skal kjøpe et par Google Glass-briller.

Problemet er bare det at musikkvideoen minner mer om en innføring i moderne dans enn en promovideo for Google Glass, selv om den er merket med hashtaggen #throughglass.

Ser på video mens hun danser

Dessuten ser det ut til at 26-åringen i store deler av videoen er nødt til å ha brillene av, rett og slett fordi de er upraktiske å ha på. Når det er sagt, så får vi se at hun bruker dem til å hente inspirasjon direkte mens hun lager dansen, via videoer og bilder på YouTube.

Hun ser for eksempel et danseklipp, et klipp med tegneserie-aktige øyne og noe gymnastikk gjennom brillene live, og viser oss samtidig søkefunksjonen du kontrollerer med øynene.

Fortsatt svindyre

Sannsyligvis er det langt fra nok til å få deg til å punge ut for et par slike, for i skrivende stund koster Google Glass omtrent 1 500 dollar, eller ca. 9 800 norske kroner. Uansett om du vurderer det eller ikke, så kan du ta en titt på videoen under: 

Apples reklamer har også vært merkelige til tider:
Se alle de komiske iPhone 6-plakatene »

(Kilde: YouTube via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen