Fancy Bluetooth-klokke for damer

Fancy Bluetooth-klokke for damer

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mobilprodusentens tidligere Bluetooth-klokker har, ifølge en pressemelding fra Sony Ericsson, oppnådd stor suksess på verdensbasis. Derfor fortsetter de nå med en ny utgave som er beregnet på kvinnelige mobilbrukere.
 
Med MBW-200, som klokken kalles, kobles via Bluetooth til din mobil. Det betyr for eksempel at hvis mobilen din ligger begravd i bunn av vesken din, vil Bluetooth-klokken gi deg beskjed når noen prøver å ringe, og når du mottar SMS.

OPPDATERT: Sony Ericsson bekrefter overfor Mobilen.no at Bluetooth-klokkene kommer i butikkene i neste uke.
 
Mange funksjoner
Karmen Mandic, produktsjef i Sony Ericsson, sier i en pressemelding at MBW-200-klokken gir kvinner både trådløs funksjonalitet og en mulighet til å uttrykke sin personlige mote.
 
- Vi ser alle etter produkter som vil gjøre livene våres enklere. Ved et øyekast på klokken, kan du se hvem som ringer, hvor mye klokken er, og ved et tastetrykk kan du bytte musikken din, eller bruke den som en musikkfjernkontroll når telefonen din ligger på andre siden av rommet – alt i en stilig enhet, sier Mandic.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)
 
Tre ulike design
Sony Ericssons Bluetooth-klokke for damer, er laget i samarbeid med klokkeprodusenten Fossil. Den kommer i tre ulike design, kalt Sparkling Allure, Contemporary Elegance, og Evening Classic. Størrelsen på MBW-200 er 37.3 x 39.6 x 14 mm.
 
Bluetooth-klokken for damer vil være tilgjengelig fra fjerde kvartal i år i utvalgte markeder. Det foreligger ingen informasjon om når Sony Ericsson MBW-200 kommer til Norge. National Account Manager Erik Sandsmark i Sony Ericsson kan nå bekrefte at Bluetooth-klokkene snart blir å finne i norske butikker.

- Jeg ble lovet at de skulle være i butikk fra- og med mandag (24. november), sier Sandsmark til Mobilen.no.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen