Family Guy-spill er rett rundt hjørnet
Teknofil
(Bilde: Fox/TinyCo)

Family Guy-spill er rett rundt hjørnet

Se de første bildene av mobilspillet her.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Giggetygiggety-gleder du deg til å teste ut det kommende Family Guy-spillet til Android og iOS? Nå har The Next Web fått se nærmere på mobilspillet, og de mener i alle fall at det er en solid kobling mellom den populære TV-serien og spillutgaven.

Som  i The Simpsons: Tapped Out, er hensikten med Family Guy: The Quest for Stuff å bygge opp byen. I dette tilfellet Quahog, som har blitt jevnet med jorden etter en lei toalettulykke forårsaket av hovedrolleinnhaver Peter Griffin.

Både animatører, stemmeskuespillere og skribenter fra TV-serien har medvirket i produksjonen av mobilspillet. Derfor blir det forhåpentligvis mer autentisk enn enkelte andre spill som er basert på filmer eller serier.

Gratis, men med «kjøp i app»

I likhet med så mange andre mobilspill har utgiverne TinyCo og Fox valgt den såkalte «freemium»-modellen. Det innebærer som regel at de første skuddene er gratis, men at du deretter blir bedt om å betale i svært dyre dommer for å fortsette når du blir hekta på spillet.

De som har laget The Quest for Stuff påstår at deres spill ikke er slik, og at du ikke blir nektet videre spill hvis du ikke betaler. Snarere skal det være snakk om å betale seg raskere frem i spillet, kjøpe nye karakterer eller kjøpe sjeldne kostymer.

 

Vi vet dessverre ikke om lanseringsdatoen 10. april kun gjelder USA, eller om du også kan laste ned Family Guy: The Hunt for Stuff i Norge samme dag.

Dette spillet kom først til Australia og New Zealand:
Her er Angry Birds-rollespillet »

(Kilder: The Next Web)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen