Faket død for å slippe bindingstid

Mange har irritert seg over bindingstiden på mobilen sin. Mange har nok også ønsket å komme seg ut av avtalen. Mange har imidlertid ikke fingert sin egen død for å få bryte kontrakten med teleoperatøren.

Nettopp dette gjorde amerikanske Corey Taylor. Han ville ikke betale 175 dollar som det kostet å kjøpe seg fri fra bindingstiden. Da han derimot fikk vite at operatørene annullerer kontrakten dersom abonnenten går bort bestemte han seg for å fake sin egen død.

Han forfalsket en dødsattest og fikk en kamerat til å fakse attesten til operatøren Verizon Wireless. Selskapet bet imidlertid ikke på dette og han sitter derfor fremdeles med en kontrakt han ikke ønsker. Det er ikke kjent om forfalskningen av dødsattesten for rettslig etterspill.

Les også:

- Vil stoppe billigmobilene
- Forbrukerombud vil stoppe operatørlås
- Slik fjerner du operatørsperren

Angrer ikke

Taylor gikk først til det drastiske skrittet etter å ha blitt mer og mer misfornøyd med operatøren sin. Han skal ha mistet en rekke telefonsamtaler, samtidig som flere av mobilene han hadde fått gjennom Verizon ikke fungerte som de skulle. Derfor angrer heller Taylor ikke på at han faket sin egen død.

- Jeg vedder på at jeg sendte et tydelig budskap om hvor mye folk hater å være bundet til telefoner som ikke funger, sa Tayler etter å ha blitt avslørt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen