Facebook lager egen chatte-klient

Facebook lager egen chatte-klient

Nå trenger du ikke nettleseren for å snakke med vennene dine.

Flere og flere ser ut til å bruke Facebooks innebygde chatte-tjeneste. Nå lanserer selskapet en egen chatte-klient til Windows kalt Facebook Messenger, slik at du kan chatte med vennene dine uten å bruke nettleseren.

Ikke revolusjonerende

Klienten ser ut som chatte-programmer flest, med en kontaktliste og et meldingsvindu. Programmet holder deg også oppdatert på statusoppdateringer til vennene dine, og forteller deg hvis du har en ny varsling på Facebook å forholde deg til.

Programmet er foreløpig kun tilgjengelig for Windows, og er fortsatt i en tidlig testfase. Ting som gruppesamtaler og videokonferanse er ikke tilgjengelig, men vil implementeres i kommende versjoner, ifølge Facebooks annonsering.

Prøv selv

Facebooks chatte-program kan lastes ned direkte fra denne linken, og du kan lese mer om programmet på Facebooks informasjonsside.

Vær også obs på at mange andre chatte-programmer gir deg tilgang til Facebook-chatten, uten at du trenger å laste ned en egen klient. Skype har for eksempel allerede innført Facebook-støtte, og andre hurtigmeldingsprogrammer som Adium og Pidgin gir deg også mulighet til å snakke via Facebook-chatten.

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen