Facebook eksploderer
Teknofil

Facebook eksploderer

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Facebook tok Norge med storm i første halvdel av 2007. Stadig flere nordmenn kastet seg på bølgen og har siden vært stort sett trofaste medlemmer. Du skulle tro at hypen med dette la seg og at antall nye medlemmer ville stagnere. Men Facebook vokser som aldri før.

600.000 nye brukere daglig
Det er tydelig at stadig flere folk oppdager nettsamfunnet. Ifølge nettstedet Read Write Web sier kilder at nettsamfunnet får over 600.000 nye medlemmer daglig. Det betyr at like mange som hele Norges befolkning blir medlemmer i løpet av en uke. Tidligere har antall nye medlemmer ligget på et sted mellom 300.000 og 400.000 personer om dagen, men denne veksten har altså den siste tiden eksplodert.

Om denne veksten fortsetter vil Facebook ved mars 2009 kunne skilte med over 200 millioner aktive brukere.

Aktive brukere
Og brukerne av nettsamfunnet er særdeles aktive. Hver måned blir det lastet opp 700 millioner bilder og 4 millioner videoer til nettsiden. Og om du ikke vet hva du skal ta deg til utenom å surfe på nettsamfunnet kan du lete etter aktiviteter blant de 2 millioner eventene som blir opprettet i måneden.

Ifølge nettsiden allfacebook.com er norske brukere godt representert på Facebook. Til nå er det over 1.4 millioner medlemmer i Norge som er medlem av nettsamfunnet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen