Facebook vil utfordre Snapchat
Teknofil
(Bilde: catwalker/Shutterstock.com)

Facebook vil utfordre Snapchat

Kanskje kommer konkurrenten «Slingshot» allerede i mai?

I fjor prøvde Facebook å kjøpe Snapchat for 18,5 milliarder kroner, men Snapchat-gründer Evan Spiegel nektet å selge. Kort tid etter skal Facebook-konsernet angivelig ha startet utviklingen av en konkurrent som de internt har kalt Slingshot.

Ifølge The Verge kan det se ut til at Slingshot kan bli lansert denne måneden. Dette skal ifølge ryktene være en app for å dele videomeldinger, som i likhet med Snapchat forsvinner når du har sett meldingen.

Derimot skal ikke Slingshot bli knyttet opp mot den vanlige Facebook-appen eller Facebook Messenger, men i stedet bli tilgjengelig som en frittstående app.

Facebook-sjef Mark Zuckerberg skal angivelig selv være involvert i dette prosjektet. Det ryktes at han var svært interessert i å få kloa i Snapchat i fjor, ettersom denne tjenesten har blitt så populær blant yngre brukere. Den samme målgruppen bruker nemlig Facebook mindre enn de gjorde før.

Utviklerhuset Creative Labs er trolig de som har fått i oppgave å lage Slingshot, skriver The Verge. De står bak nyhets-appen Facebook Paper, som ikke er tilgjengelig i Norge.

Nå kan du kommentere bildene du får, men også mye mer:
Snapchat har fått tidenes oppgradering »

(Kilde: The Verge)

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen