I Messenger-appen er det stor forskjell på å slette en melding og trekke den tilbake.
I Messenger-appen er det stor forskjell på å slette en melding og trekke den tilbake. (Foto: Niklas Plikk, Tek.no)

Facebook vil la deg trekke tilbake meldinger du har sendt

Ti minutters angre-vindu.

Snart kan du trekke tilbake meldinger du har sendt i Facebooks meldingsapp Messenger. Det skriver nettstedet The Verge, som oppdaget funksjonaliteten i Facebooks endringsliste i den nyeste oppdateringen av iOS-appen. 

Så fort den nye oppdateringen rulles ut vil du kunne slette en melding i opptil ti minutter etter at den er sendt. Både vanlige meldinger, bilder og videoer kan trekkes tilbake. 

Skiller seg fra «slett melding»-funksjon

Den nye angrefunksjonen skiller seg fra «slett melding»-funksjonen som har vært tilgjengelig i lang tid. Trykker du på «Slett melding» sletter du nemlig bare meldingen for deg selv på dine enheter – mottageren vil fortsatt se meldingen og ha din i sin historikk. 

Med angreknappen trekker du tilbake meldingen, som om den aldri var sendt. Den vil ikke dukke opp i verken din eller mottagerens meldingshistorikk.

Følge av Mark Zuckerbergs hemmelige sletting

Facebooks angre-funksjon ble testet ut i forrige måned, men har allerede ligget i planene siden april, da det ble avslørt at Facebook hadde slettet flere av Mark Zuckerbergs meldinger i det stille etter de hadde vært sendt.

Avsløringen førte til at også vanlige brukere ønsket å kunne angre på meldingene sine. Nå er det altså på vei.

Ikke tro på alt du leser på Facebook: Nei, du kan ikke få gratis bensin

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen