Facebook vil la deg chatte anonymt
Teknofil
(Bilde: Facebook)

Facebook vil la deg chatte anonymt

Lanserer ny app kalt «Rooms».

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det begynner å bli lenge siden Facebook bare var et sosialt medium. Via avdelingen Facebook Creative Labs har de sluppet nyhetsappen «Paper», Snapchat-konkurrenten Slingshot og nå en tredje app, kalt «Rooms». 

Lag dine egne rom

Akkurat som de foregående appene er ikke Facebook ute etter å revolusjonere noe, men heller bygge videre på en modell som allerede fungerer godt. Med Rooms ser det ut som utvikleren har blitt inspirert av det populære og anonyme nettstedet Reddit

Appen lar deg opprette «rom», hvor du kan snakke anonymt med andre brukere. Hvis du selv lager et rom kan du bestemme ting som bakgrunnsfarger og bilder, og hvem som skal kunne være i rommet.

Du kan for eksempel lage et rom bare for spesielt inviterte, eller et rom som er åpent for alle å delta, hvor dere kan diskutere større temaer. Appen generer en QR-kode for hvert rom, slik at brukere enkelt skal kunne dele tilgang med andre. 

Helt anonymt

For å bruke appen trenger du ikke å oppgi navnet ditt, bare en fungerende e-post-adresse, slik at du kan verifisere innloggingen din. Det kan også være greit å vite at tekst du skriver i appen blir lagret på Facebooks servere, men dette blir angivelig bare gjort for at du skal kunne ha en sikkerhetskopi av kontoen din. 

Foreløpig er Rooms-appen bare tilgjengelig å laste ned for amerikanske brukere.

Har du prøvd Facebooks «Snapchat»-killer
Nå kan du laste ned Slingshot »

(Kilde: Apple Insider)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen