Facebook-venner kan bestille trykk av bildene dine
Teknofil
(Bilde: Montasje: Facebook/Photosatmydoor.com/Akam)

Facebook-venner kan bestille trykk av bildene dine

Og det uten at du kan gjøre noe med det.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Har du noen gang savnet å kunne få bilder fra dine Facebook-venner på trykk og sendt rett til postkassen? Det har du i hvert fall muligheten til nå.

Stort utvalg

Photosatmydoor.com kan du logge inn via Facebook og ganske så enkelt bestille utskrift av fra alle bildene til dine virtuelle venner. Og det er ikke bare vanlig papirkopier de tilbyr. Du kan velge mellom et stort utvalg av produkter å trykke bildene på, deriblant fotokalendere, mobildekseler, buttons og musematter.

Dette betyr med andre ord at hvem som helst av vennene dine kan bestille trykk av bilder av deg uten at du har noen mulighet til å kontrollere det. Det er ingen hemmelighet at Facebook påberoper seg eierskap til bildene du laster opp, og for et år siden fikk man mulighet til å laste opp bilder fire ganger større enn tidligere. Med en oppløsning på opptil 2048 x 2048 kan man få en relativt stor utskrift, så du bør kanskje tenke deg om en gang til før du deler dine bilder med alle dine venner.

Om behovet er tilstede derimot er en annen sak. Fremtiden vil vise om dette blir den neste dillen til brukere av sosiale medier. Og om det skulle bli det er det ikke umulig at noen du kjenner plutselig drikker fra en kopp med bilde av nettopp deg.

Visste du forresten at Facebook ikke er kult lenger? Ungdommene har for lengst byttet beite »

Kilde: Photosatmydoor.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen