Facebook-panel til Sony Ericsson X1

Facebook-panel til Sony Ericsson X1

Dermed kan alle faceoholikere ligge online på Facebook uansett hvor langt unna PC-en de måtte befinne seg. Ikke at det er så nytt, for Facebook har lenge har et eget grensesnitt for deg som surfer på nettet med mobiltelefonen.

Men nå er det altså kommet som et eget panel til Sony Ericssons Xperia X1. Det betyr at du kan sette Facebookapplikasjonen som hvileskjerm på telefonen og følge utviklingen på sidene til dine venner minutt for minutt.

Bare det viktigste
Nå er det ikke fullversjonen av Facebook du får i dette panelet. Den delen som dreier seg om facebookapplikasjoner er du forskånet for. Dermed slipper du å bli solgt som kjæledyr, tøvete rangeringer eller å bli utfordret i ulike spill. Du kan med andre ord ha et liv ved siden av Facebook.

Panelet lar deg følge med på dine venners status, deres meldinger (Walls) og bilder. Dessuten kan du selv enkelt sende og motta meldinger, eller laste opp egne bilder.

Å laste opp bilder er meget enkelt, men vi savner muligheten for å legge til kommentarer til bildene. Vi kan riktig nok åpne bildene etter at de er opplastet og legge til kommentarer der, men det blir ikke helt det samme.

Telefon
Om du åpner siden til en av vennene dine kan du ringe ved å klikke på telefonsymbolet på skjermen, eller du kan ”poke” vedkommende. I tillegg har du tre separate snarveier for å sende melding, se bilder eller lese på kontaktens tavle.

Om du er ivrig deltaker på Facebook er dette en grei måte å holde seg oppdatert på. Men for de av oss som ikke mottar en jevn strøm av meldinger er behovet for et slikt panel mindre. Men kanskje øker aktiviteten nå som veien er blitt så kort?


Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen