Facebook lar deg redigere innleggene dine
Teknofil
(Bilde: Niklas Plikk, Hardware.no)

Facebook lar deg redigere innleggene dine

Nå blir det slutt på den evige slette-prosedyren.

Mens Facebook-aksjene på børsen fortsetter å falle, slipper selskapet en ny, etterlengtet funksjon. Nå skal de la brukere redigere statusoppdateringer og kommentarer, slik at du slipper å slette og skrive om innlegget ditt.

Etterlengtet funksjon

Funksjonen skal ha vært et av de mest etterlengtede på det sosiale nettverket, og etter mange år har de endelig implementert den i kommentarsystemet sitt. Funksjonaliteten er retroaktiv, og du vil kunne redigere kommentarer du har skrevet før det ble implementert.

Når du redigerer en tekst vil den tidligere versjonen av kommentaren fortsatt være tilgjengelig.

– Brukere liker å få med seg hele konteksten i en samtale, skriver Facebook. Ideen er god, da det kan ofte skje i kommentarfelt at noen totalt endrer mening, redigerer kommentaren sin, og hele samtalen vil raskt se meget forvirrende ut. Med historie-oversikten over endringer vil vi forhåpentligvis slippe det problemet.

Ute nå

Oppdateringen blir rullet ut nå, og flere brukere har allerede fått tilgang til den nye funksjonaliteten. På vår Facebook dukker det nå opp en liten blyant øverst i høyre hjørne i en kommentar, som gir oss to valg: Redigere eller slette. Før kunne vi bare slette.

Les også: Nå kan vi betale for Facebook

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen