Dette er «Events from Facebook»
(Bilde: Facebook)

Dette er «Events from Facebook»

Ny tjeneste lansert.

Facebook kan som kjent brukes til så mangt, og blant de mest populære funksjonene til tjenesten er muligheten til å planlegge og delta i arrangementer, eller «events». Nettopp derfor har Facebook nå lansert en egen, frittstående app for arrangementer.

Den nye appen heter «Events from Facebook» og er foreløpig kun på vei til iOS, men en Android-versjon er også på vei. USA er først ute, og det er ennå uvisst når den lanserer i andre regioner.

Skal gjøre planleggingen enda enklere

Appen er designet for å blant annet gjøre det kjapt og enkelt å holde styr på arrangementer som vennene dine er interessert i, arrangementer som kunngjøres av Facebook-sider du følger og oppdateringer fra hendelser du allerede har meldt din interesse for.

Foto: Facebook

Den skal også gjøre det enkelt å søke seg frem til nye hendelser, basert på tid, sted og interessene dine. Appen gjør det i tillegg mulig å holde oversikt over hendelser i kalenderen, slik at det blir lettere å planlegge riktig dersom du har en tendens til å delta på mye rart.

Alt man foretar seg i Events from Facebook-appen blir også synlig og tilgjengelig i Facebook. Som sagt er det uvisst når appen bli tilgjengelig i Norge, men trolig blir det ikke lenge til.

Facebook oppdaterte nylig en annen populære app: I Messenger kan du nå sende krypterte meldinger »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen