Zen kan bli utstyrt med Wi-fi, men hvordan den vil se ut er et åpent spørsmål. (Bilde: Creative /illustrasjon)

Får Zen innebygget Wi-Fi?

Ryktebørsen forteller om en ny serie mp3-spillere fra Creative, hvor i alle fall én spiller vil være utstyrt med Wi-fi, skriver Epizenter.net. Nettstedet hevder å ha informasjon fra innsidere i Creative om at den nye spilleren vil få navnet Zen Share.

Utover navnet er detaljene fortsatt høyst uklare. Hvorvidt den nye spilleren vil fungere som Microsofts Zune eller som Apples Ipod Touch er for eksempel et helt åpent spørsmål. Zune kan kun bruke Wi-fi-tilkoblingen til å dele musikk og å synkronisere musikken din over hjemmenettverket, mens Touch har en full nettleser, og lar deg kjøpe musikk rett fra Itunes.

Slippes i mai?

Spilleren skal ifølge nettstedet presenteres i mai eller juni. Dette skal være en forsinkelse, da Creative visstnok hadde planlagt å vise Zen Share frem under årets Cebit-messe.

Om Zen Share bare er fantasi eller et produkt Creative faktisk har i stallen sin er fortsatt helt i det blå. Et slikt produkt er imidlertid ikke utenkelig da flere og flere mp3-spillere etterhvert får Wi-fi, og et slikt produkt mangler i Creatives portefølje.

(Kilde: Epizenter.net)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen