Får iPod av kongen

(Bilde: MacNed)
(Bilde: MacNed)

Thailand går for tiden gjennom en traumatisk fase, på grunn av militært statskupp. Men ikke alle ser negativt på statskuppet. En av dem er landets konge, Bhumibol Adulyadej.

Og siden kongen ikke har noen problemer med statskuppet, har han valgt å feire sine 60 år på tronen ved å dele ut 9999 eksemplarer av iPod Nano. Mottakerne er utvalgte mennesker blant landets befolkning.

I følge nettstedet MacNed, er iPod-spillerne gravert med kongens symbol og kommer i en spesiell lærveske. Med i pakken skal det også følge et sertifikat som forsikrer at spilleren er ekte, skriver VG Nett.

Dessverre for mottakerne ble kongens Nano-spillere bestilt før Apple for noen få dager siden presenterte splitter nye utgaver av sine Nano-spillere. Mer om Apples seneste lansering kan du lese i saken "Apple lanserer nye iPod-spillere".

Utvalget av Thailands innbyggere er for øvrig ikke den første gruppen mennesker som får tildelt gratis iPod-spillere. Ved South Kent College i England får studentene også utdelt hver sin iPod-spiller helt grats. Målet med tiltaket er at studentene skal ha mulighet til å laste ned og høre på skolens forelesninger når de selv har tid og lyst. Mer om dette kan du lese i saken "Får gratis iPod".

(Kilder: VG Nett, MacNed)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen