Får ikke lade mobilen

Flyselskapet RyanAir, som er kjent for sine lave billettpriser, har nå bestemt at det skal bli slutt på fikling med mobiltelefoner hos de ansatte.

Ledelsens begrunnelse er klar: De sekundene man bruker på å plugge inn laderen i mobiltelefonen er forstyrrende nok til at de ansatte gjør en dårligere jobb.

I en uttalelse sier en talskvinne for RyanAir: -Vi synes ikke det er akseptabelt å bruke mobilladere på en arbeidsplass.

De ansatte har imidlertid en litt annen oppfatning av situasjonen. Den engelske tabloidavisen The Mirror skal ha snakket med ansatte i RyanAir som er rasende over avgjørelsen.

Noen av de ansatte mener visstnok at den egentlige grunnen til forbudet er at RyanAir mener de ansatte stjeler strøm ved å lade telefonene på jobben.

Ladeforbudet kommer rett etter at RyanAir meldte om et overskudd på ca. 240 millioner kroner i siste kvartal av 2004. I sakens anledning har eksperter uttalt at å lade en mobiltelefon fullt opp koster mindre enn en penny (ca. 12 øre).

På toppen av det hele ryktes det at flyselskapets personale oppmuntres til å ta med seg reklamepenner når de er på besøk hos andre bedrifter.

(Kilder: Cellular-News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen