Får gratis videotelefoni

Den norgesaktuelle operatøren 3 har satt i gang en raus kampanje for å kapre svenske 3G-kunder. Fra og med julaften og fram til slutten av februar kan nemlig både eksisterende og nye abonnenter hos 3 i vårt naboland ringe gratis via videotelefoni. Aktøren har startet 3G-krigen.

Kampanjen minner mye om den nylig avsluttede MMS-krigen her til lands, der både Netcom og Telenor lot kundene sende gratis MMS i flere måneder. Dette var med å bidro til at antall MMS-brukere eksploderte, og Norge endte opp som det landet i Skandinavia med flest brukere av multimediemeldingene. Om 3's gratiskampanje i Sverige fører til at bruken av videotelefoni skyter til værs, er derfor ikke helt utenkelig.

I tillegg innfører operatøren enda et nytt tilbud, som innebærer at alle som binder seg til operatøren i 24 måneder får en Motola A835 uten å betale noe ekstra utover månedsavgiften, som er på 449 kroner. Inkludert i denne månedsavgiften får man 300 minutters ringetid og hele 50 MB dataoverføring. Det ser dermed ut som om 3 har tenkt å gi de eksisterende operatørene en knallhard konkurranse.

3 er den tredje operatøren som kommer til å tilby 3G-tjenester her til lands, og har fått innvilget lisens for å bygge ut sitt eget nett. Etter hvert som vi ser hvor hardt operatøren rammer mobilmarkedet i andre land, med både lave priser og spesialtilbud, blir vi mer og mer spent på hvilke planer 3 har for Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen