Få Windows Mango allerede

Ett triks, og oppdateringen er din.

Selv om den nyeste versjonen av Windows Phone 7 er på vei, både kjent som versjon 7,5 og Mango, er det svært få som faktisk har fått oppdatert mobilene sine. Hvis du er som oss og ikke klarer å holde deg til den offisielle lanseringen, har det blitt oppdaget et triks som lar deg tvinge mobilen til å oppdatere til Mango.

Enkle steg

Trikset er veldig lett å gjennomføre, og det finnes fortsatt ikke noen god forklaring på hvorfor det faktisk fungerer. Det spiller egentlig ikke så stor rolle, så lenge oppdateringen finner veien til mobilen vår.

Slik går du fram
  • Koble til Windows Phone-mobilen din til PC-en, og la den bli gjenkjent av Zune-programvaren. (nyeste oppdateringen kan lastes ned her).
  • Trykk på settings, og finn update-knappen. Ikke trykk på den helt enda. Hvis du trykker er det ikke farlig, men programvaren vil si ifra om at du allerede har den nyeste versjonen.
  • Her kommer den rare delen. Du skal nemlig trykke på update-knappen, men akkurat etter at du har trykket, skal du koble ut nettet ditt. Dette kan du enten gjøre ved å fysisk dra ut ethernet-kabelen din fra maskinen, eller gjøre det i Windows (Control Panel\Network and Internet\Network Connections).
  • Hvis alt funker som det skal vil Zune si at det finnes en oppdatering til telefonen din. Koble tilbake nettet ditt, og trykk på «last ned».
  • Etter dette går det meste av seg selv. Først vil 7403-oppdateringen lastes ned og telefonen din vil bli sikkerhetskopiert, før den faktiske oppdateringen til Windows Phone 7,5 begynner.

Ha tålmodighet

Som du ser er fremgangsmåten svært enkel, i hvert fall i teorien. Selv slet vi lenge med å finne den riktige tiden for når vi skulle koble fra nettet, etter at vi hadde trykket på «update».

Etter sikkert 40 forsøk sa programmet imidlertid endelig ifra om at telefonen kunne bli oppdatert, og det var bare å lene seg tilbake og vente på den lange installeringsprosessen.

Les også: Dette får du når du laster ned Windows Phone 7,5

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen