Få Robbie Williams med på minnekortet

Alternativ tekst mangler

Et bra triks for å selge flere mobiltelefoner, er å assosiere de med artister som mange liker. Det har Netcom og Sony Ericsson gjort i sin nye kampanje.

De to selskapene starter snart en kampanje for Sony Ericssons Walkman-telefoner. En rekke forskjellige modeller, W300i, W850i, W810i og W710i, vil selges med det nye albumet til artisten Robbie Williams, Rudebox, på minnekortet.

Samme pris
Telefonene som selges med Williams' album skal ikke koste mer enn telefonene som selges uten albumet, skriver de to selskapene i en pressemelding.

- Dette er første gang det selges mobiltelefoner med et helt musikkalbum på i det norske markedet, og kampanjen signaliserer mobilens stadig viktigere rolle i den digitale musikkutviklingen, sier Carl André Helsvig, markedssjef for telefon og SIM i Netcom.

Kampanjen starter i disse dager. Du finner en prisliste over alle Sony Ericsson-mobiler med abonnement i prisguiden vår.

Det er for øvrig ikke første gang Robbie Williams samarbeider med Sony Ericsson. I april i år skrev vi om at mobilprodusenten solgte enda en spesialutgave av W300i, denne gangen fylt med bilder og ringetoner fra artisten. Du kan lese mer om dette i saken "Robbies egen telefon".

(Kilder: Sony Ericsson, Netcom)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen