Få penger for å ringe

Med tanke på hvordan utviklingen i markedet har gått de siste årene er det kanskje ingen overraskelse at dette er veien det går. Fra å være svindyrt har det i noen tilfeller blitt gratis å ringe med mobilen. Nå skal du også kunne tjene penger, hvis det amerikanske selskapet Jajah får det som de vil.

Meningen er at du skal høre på reklamebudskap mens du sitter og venter på at den i andre enden tar av røret. I løpet av de 12 sekundene som er gjennomsnitts ventetid skal det være mulig å høre på reklame i stedet, skriver The Register.

Les også:

- Google vil ha reklame på din mobil
- Nå kommer gratismobilene
- Kaster seg inn i mobilreklamemarkedet

Får rabatter

Jajah tilbyr i dag en tjeneste for IP-telefoni via nettsidene sine. Brukerne som registrerer seg på den nye reklametjenesten vil få rabatter på kostnadene som er forbundet med å bruke Jajah. Selskapet mener alle vil tjene på løsningen.

- Tester de siste månedene har vist at vi har klart å legge inn reklame i telefonsamtalene på en måte som kundene aksepterer. Vi har gjort dette til en åpen plattform som alle kan dra nytte av, sier Jajah-gründer Daniel Mattes i en pressemelding.

Ved å registrere personlig data kan reklamen skreddersys til de forskjellige brukerne. Tjenesten skal lanseres den 1. desember i år. Når noe lignende dukker opp i Norge er ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen