Få opplysningen rett i lomma

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Opplysningen1881 og gründerselskapet Mobile CTI lanserer i dag automatisk nummersøk for brukere av mobiltelefoner med Windows Mobile 5.0. Dermed kan også brukere av smartmobiler se hvem som ringer.

Tidligere i år lanserte Opplysningen 1881 Mobilsøk 3G for en rekke av Nokias Series 60-telefoner. Dette ble en kjempesuksess, og i løpet av tre uker lastet 1 av 10 nordmenn med 3G-telefon ned søkefunksjonen. Nå kan også brukere av Windows 5.0 og alle Nokias N-series-telefoner bruke Mobilsøk 3G.

De to gründerne har tidligere sagt de håper å få 52 000 betalende kunder i løpet av 2006.

- Vi tror vi kan oppjustere dette tallet til 60 000 kunder innen året er omme. Mange brukere med Windows Mobile 5.0 har vist stor interesse for programmet, sier gründer og daglig leder i Mobile CTI Inge Andre Sandvik til Mobilen.no.

Automatisk
Med Mobilsøk installert på mobiltelefonen slipper du å lure på hvem som ringer. Får du et anrop fra et nummer du ikke har lagret i kontaktlisten din, tar det bare et par sekunder før programmet gir deg løsningen.

Før du svarer søker det gjennom alle opplysningens 7,5 millioner oppføringer og gir deg navn og adresse på den som ringer.

- Siden årsskiftet har mer enn 300 000 kunder prøvd å laste ned programmet. Vi ser en voldsom interesse for automatisk nummersøk, og det gleder oss at vi nå kan levere tjenesten til flere brukergrupper enn tidligere, sier Sandvik til Mobilen.no.

Nye tjenester
I tillegg til å se hvem som ringer, kan du i dagens Mobilsøk også søke i kart og finne ut hvordan du kommer deg dit du skal.

- Vi jobber med en bedre kartløsning, og har kommet langt nærmere enn vi var for et halvt år siden, sier Sandvik.

Om få uker vil de også lansere en tjeneste som kan hjelpe akkurat deg der du er.

- Med ”nærsøk” vil du på få klikk kunne finne det du trenger der du befinner deg, sier Sandvik.

Leter du etter nærmeste butikk eller bensinstasjon kan du skrive inn ”bensinstasjon” og hvor du befinner deg, og på kort tid få oppgitt nærmeste stasjon.

Senere i år kommer selskapet også med en spennende løsning for lagring av kontaktlister på mobilen.

Har du lyst til å prøve Mobilsøk 3G eller java-versjonen til din mobiltelefon kan du sende ”Mobil” til 1881 eller gå inn på Opplysningen 1881s hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen