Få Opplysningen på Pocket PC

Alternativ tekst mangler

Hittil har du bare kunnet bruke Opplysningen 1881s mobilsøk til enklere mobiltelefoner og 3G-telefoner fra Nokia som ikke har den nyeste utgaven av Series 60.

Men i går kunne Opplysningen 1881 Mobil presentere og demonstrere sitt helt nye mobilsøk for Windows Mobile 5.0.

Det nye mobilsøket er utviklet av Mobile CTI, med gründerne Rudi Rørstad og Inge André Sandvik i spissen. Søket fungerer stort sett på samme måten som søket til 3G-telefonene til Nokia. Programmet kjører i bakgrunnen hele tiden. Hvis noen du ikke har på kontaktlisten skulle ringe deg, slår mobilsøket automatisk opp nummeret, slik at du kan se hvem som ringer.

Når du har slått opp et nummer i 1881s database, kan du også velge å vise adressen som tilhører nummeret på kart.

Du har også muligheten til å slå opp ukjente numre fra anropslisten din direkte, og deretter lagre kontaktenes informasjon I tillegg kan du også tipse en venn om tjenesten. Hvis det finnes nyere versjoner av programmet, vil du automatisk få spørsmål om å laste ned og installere dette.

Alternativ tekst mangler

- Forventer smarte applikasjoner
- De som kjøper Windows Mobile-telefoner forventer smarte applikasjonstjenester, sier Rune Korstadhagen, marketingdirektør i 1881 Opplysningen, til Amobil.

Han er på ingen måte redd for konkurrerende tjenester, som for eksempel mobilsøk via WAP.

- WAP er for de med god tid, mener han.

Programmet er i første omgang tiltenkt næringslivet, og bedrifter kan nå få kjøpt Windows Mobile-telefoner med 1881s mobilsøk forhåndsinstallert. Opplysningen 1881 er det eneste selskapet som per i dag tilbyr mobilsøk av denne typen.

- Målet vårt er å lage nye tjenester som gjør at folk tar oss i bruk på måter de selv ønsker, fortsetter Korstadhagen.

Opplysningen 1881 Mobil og Mobile CTI ser for seg at rundt hundre tusen mennesker vil ha tatt i bruk 1881s mobilsøk i løpet av det neste året.

Også til Series 60 versjon 3
I tillegg til at Opplysningen 1881 Mobil nå lanserer mobilsøk for Windows Mobile 5.0, har selskapet også utvidet søkeapplikasjonen for 3G-telefoner til Nokia-telefoner med versjon 3 av grensesnittet Series 60.

Å bruke mobilsøket til Opplysningen 1881 Mobil koster ingen ting de to første ukene. Deretter må du betale én krone per dag. Vil du lese med om programmene og laste ned til din telefon, finner du mer informasjon på Opplysningen 1881 Mobils egne nettsider.

(Kilder: Opplysningen 1881 Mobil)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen