Få MSN på armbåndsuret

Det siste året har armbåndsuret fått en ny renessanse, etter at Microsoft har utviklet teknologi som gjør det mulig å motta data trådløst rett på armen. En av de flittigste brukerene av den nye MSN Direct-tjenesten har vært klokkeprodusenten Fossil, som i dag trakk sløret av tre nye slike klokker.

De nye modellene føyer seg rett inn i den eksisterende Abacus-linjen fra Fossil med trådløse klokker, men er både mindre og lettere enn sine forgjengere.

MSN Direct gir tilgang til en rekke forskjellige tjenester rett på armen. Man kan blant annet lese nyheter, sjekke aksjekurser og se temperaturen i lokalområdet.

Med et 300-kroners abonnement på tjenesten kan man også lese værmelding, horoskoper, sport og mye mer. Man kan også skreddersy innholdet på klokken til egne formål, ved for eksempel å legge inn aksjeporteføljen sin eller tippekupongene sine.

For ytterligere 150 kroner i måneden kan man motta påminnelser fra Outlook-kalenderen sin eller se meldinger sendt via MSN Messenger. Det er imidlertid ingen måte å sende meldinger tilbake på via klokken.

Hittil er det bare personer i Canada og USA som kan abonnere på den nye MSN-tjenesten. Her til lands vil man altså ikke ha noe utbytte av de ekstra funksjonene til klokken, som har en utsalgspris på 1500 kr ($199). Mer informasjon er å finne hos Abacus Watches og MSN Direct.

PS: Fossil holder også på å utvikle en klokke med PalmOS operativsystem. Denne skal etter planen lanseres på markedet en gang til neste år.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen