Få mer ut av skjermkortet ditt

Få mer ut av skjermkortet ditt

ForceWare 270-serien er nå klar for bruk blant folket. Etter en lengre periode med beta-testing er WHQL-sertifiseringen nå på plass. Først ut er versjon 270.61.

ForceWare er navnet Nvidia setter på deres driverpakker, med tilhørende programvare og kontrollpanel.

Den nye driveren skal fungere på det meste Nvidia har levert tidligere av skjermkort. Geforce 6, 7, 8, 9, 100, 200, 300, 400 og 500-serien er støttet, i tillegg til den integrerte grafikkløsningen Nvida Ion. Det er med andre ord slutt på det store mylderet av drivere som har preget 500-serien hittil. Nå fungerer alle skjermkort på samme driver.

I tillegg til selve driveren, følger det med et par nyheter i kontrollpanelet. Kontrollsenteret for 3D Vision er nå inkludert, inkludert en rekke nye profiler. Videre skal kontrollpanelet nå begynne å varsle deg når en ny driver for ditt skjermkort er på plass.

Som alltid blir vi med de nye familien også lovet ytelsesforbedringer. Det er GTX 580 og GTX 560 Ti Nvidia selv fremhever, der man i enkelte titler skal se ytelsesforbedringer som strekker seg fra 4 % til 19 %. Som alltid gjelder det å ta dette med en klype salt, men at ytelsen vil øke er helt klart.

(Kilde: Nvidias driversider)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen